23 april 2015 - Rotterdam Community meets film!

Direct inschrijven

De eerstvolgende bijeenkomst van Rotterdam Community zal volledig in het teken staan van film. Op donderdag 23 april aanstaande opent bioscoopcomplex LantarenVenster haar deuren voor een gratis toegankelijke netwerkborrel voor ondernemend Rotterdam. Op deze inspirerende locatie heeft u de gelegenheid om nieuwe contacten op te doen én iets te leren over de filmindustrie in Rotterdam.

Van 19.00 uur tot 23.00 uur bent u van harte welkom in de lobby van LantarenVenster voor het netwerkgedeelte. Van 20.00 uur tot 20.45 uur wordt er in de Grote Zaal een kort programma voor u samengesteld waarbij u kennis maakt met de Rotterdamse filmindustrie.

John Buijsman (62) zal daarbij als hoofdgast aanwezig zijn. De Rotterdamse acteur speelde in toonaangevende producties als De Marathon en Flodder, maar maakte ook furore met commercieel werk: de overbekende commercials van de Gamma. Bovendien won hij met de film ‘Sorry’ de eerste editie van het 48 Hour Film Project in Rotterdam. Hij geeft u graag een kijkje achter de schermen van professionele filmproducties in onze stad.

Graag ontmoeten wij u op donderdag 23 april!

Wilt u vooraf een hapje eten? Dan kan dat ook. LantarenVenster bereidt graag een goede maaltijd voor u. Voor 15 euro eet u om 18.00 uur een hapje mee. U kunt kiezen uit:

  • Zalmmoot uit de oven met stampot van rucola en zongedroogde tomaatjes met witte wijn saus
  • Nasi met kipsaté kroeppoek en atjar

Direct inschrijven borrel

Rotterdam Community
Frans van der Meer
Hans Groenendijk
Johan Brekelmans

Dit event wordt u aangeboden door LantarenVenster en Groener Gras Producties.

LantarenVenster

Groener Gras Producties

Algemene informatie over de avond en aanmelden:

Wanneer:
Donderdag 23 april 2015

Tijden:
19.00 - 23.00 uur

Waar:
LantarenVenster, Rotterdam
Otto Reuchlinweg 996
3072 MD Rotterdam

Parkeren:
Rondom LantarenVenster zijn diverse betaalde parkeerterreinen en parkeergarages te vinden.

Openbaar Vervoer:
Vanaf Rotterdam Centraal kunt u zowel met de metro reizen (Lijn D, E) als met de tram (lijn 20, 23 en 25). Uitstappen bij halte Wilhelminaplein. Vanaf daar is het vijf minuten lopen.

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de borrel.

Inschrijvingen gesloten voor deze Bijeenkomst