Kick off 2007

De Kick off
De eerste bijeenkomst van Rotterdam Community was een feit op donderdag 15 februari 2007. Na een tijd lang zonder bijeenkomsten in Rotterdam, ontstaan vanuit Xing, stond er eindelijk weer een nieuwe offline netwerk bijeenkomst in Rotterdam op de agenda.

Waar?
Landhuis de Oliphant in Rotterdam werd de centrale ontmoetingsplek om te netwerken. Vanwege het grote aantal aanwezigen hadden we alle drie de etages van deze locatie nodig om iedereen welkom te heten. Landhuis de Oliphant (www.oliphant.nl) stelde de locatie gratis ter beschikking voor deze bijeenkomst. Finovion (www.finovion.nl) betaalde de borrelhapjes. Door een gulle bijdrage van Cashcontrol (www.cashcontrol.nl) waren alleen de drankjes voor eigen rekening.

Programma en activiteiten:
Het gezellig borrelen en contacten leggen vond plaats op de begane grond en eerste verdieping. Door de verschillende ruimten creërden we al snel dat mensen gingen rondlopen. Op de derde etage vond de drukbezochte bijeenkomst van Ideabroker plaats. Vele enthousiastelingen hadden zich aangemeld om hun briljante idee te presenteren.