Rotterdam community is:

Rotterdam Community is al vijf jaar lang de grootste zakelijke 'open business' borrel in de regio Rotterdam. Het concept is ontstaan uit een behoefte om persoonlijke communicatie te bevorderen en te bereiken dat professionals, ondernemers of beslisser, sneller en meer mensen ontmoeten uit het zakenleven.

De netwerkborrels worden vier keer per jaar georganiseerd. De borrels hebben een heel eigen herkenbare, laagdrempelige, professionele en zakelijke karakter. Bovendien is de sfeer ongedwongen en informeel, waarbij men in een prettige ambiance wordt ontvangen en op, bijna gemakkelijke wijze, kennis maakt met anderen. 

Rotterdam Community biedt een breed netwerkplatform voor enthousiaste ondernemende mensen. Met een mix van steeds terugkerende bezoekers en nieuwe mensen, kunnen wij met gepaste trots zeggen, dat de kracht van deze bijeenkomsten de 'herhaling' is.

Ben jij een ondernemende netwerker? Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten en ben je nieuwsgierig ingesteld? Wil je graag je bedrijfsactiviteiten profileren, kennis uitwisselen of zoek je nieuwe samenwerkingsverbanden? Dan ben je bij Rotterdam Community op je plek voor jouw nieuwe contacten.

Rotterdam Community is vrijblijvend en kent geen lidmaatschap of leden. Met behulp van onze enthousiaste partners, die het netwerkconcept een warm hart toedragen en tegelijk zichzelf voor een grote groep mensen kunnen profileren, worden deze borrels mogelijk gemaakt. 

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom. Wil je de uitnodiging ontvangen, meld je aan via de mogelijkheid rechts op de website.

Rotterdam Community is ontstaan in februari 2007 en een oorspronkelijk initiatief van drie enthousiaste Rotterdamse ondernemers; Frans van der Meer (VDMi), Sacha Soeters (Hof & lof Hospitality) en Johan Brekelmans (FIPS).

Na 5 jaar leuke en geslaagde borrels te hebben georganiseerd besloten Frans van der Meer en Johan Brekelmans tot een nieuwe samenwerking voor de organisatie van de netwerkborrels. De voorkeur ging uit naar iemand met een frisse kijk op evenementen en iemand met de ambitie van een jonge ondernemer en deze zoektocht leidde naar SUUS Events.

SUUS specialiseert zich in het ontwikkelen, organiseren en produceren van bedrijfsevenementen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Kerst- en Nieuwjaarsborrels, zakelijke uitjes, personeelsfeesten, productpresentaties, congressen, vergaderingen, teambuilding evenementen en trainingen.

Wat wilt u met uw bedrijfsevenement bereiken? Dat is de vraag die SUUS stelt. Op basis van de synergie die ontstaat tijdens de beantwoording van dit vraagstuk, ontwikkelt SUUS een concept- en projectplan. Met dat plan wordt uw evenement tot in de puntjes naar het gewenste eindresultaat geleid.

Beleef het met SUUS!